Chiang Rai

Op vakantie gaan naar Chiang Rai

Jij wilt niet op een al te dure vakantie gaan. Daarom besluit je om naar een Aziatische land toe te gaan. Dit soort landen kosten namelijk niet heel erg veel geld om op vakantie te gaan. Alleen voor de reis hierheen moet je heel erg veel geld betalen. Je kunt namelijk alleen vliegend naar dit continent toe. Alleen de reis naar dit continent is dus, voor de rest is het verblijf wel goedkoop. Je hoeft dus maar weinig geld neer te leggen voor een verblijf hier. Dit maakt het dus het ideale continent om naartoe te gaan tijdens je vakantie. Chiang Rai is ook een leuke plek om op vakantie te gaan. Deze Thaise stad heeft namelijk heel erg veel cultuur en natuur. Je kunt hier dus ideaal een hele dag gaan wandelen en de stad gaan verkennen. Ook zou je er voor kunnen kiezen om een nationaal park in de buurt te bezoeken. 

Mooie tempels in de omgeving 

In en rondom de stad Chiang Rai kun je ook heel erg veel mooie tempels bezoeken. De meeste van deze tempels zijn al heel erg oud. Ook is er een tempel die er pas twintig jaar staat, dit is de Wat Rong Khun tempel. Deze tempel is compleet wit om de zuiverheid van de buddha af te beelden. Als je deze tempel gaat bezoeken weet je niet wat je staat te wachten. Deze tempel wordt namelijk als een van de mooiste van de wereld gezien. Hierdoor is dit een hele leuke bezienswaardigheid in dit deel van Thailand.

Chiang Rai

Jeepsafari boeken

Als je in de stad Chiang Rai verblijft, is het de moeite waard om een jeepsafari te boeken. Dit is namelijk de ideale manier om de wilde natuur van deze omgeving te bekijken. Onder begeleiding van een ranger ga je dan namelijk een tour door het oerwoud houden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *