vloer van visgraat

Een vloer van visgraat: hoe combineer je die?

Heb je net een nieuwe televisie gekocht, of ben je op zoek naar een mooie vloer die past bij jouw mooie plasmascherm? Dan heb je vast al eens gezocht op de verschillende soorten vloeren die er zijn. Je hebt de keuze tussen pvc vloeren, houten vloeren, laminaat en nog veel meer! Maar wat voor soort vloer past dan het beste bij jouw woonkamer? Een vloer van visgraat! In dit artikel leggen we je uit wat dit precies is en waarom dit zo goed past bij een grote televisie in jouw woonkamer.

Wat is een vloer van visgraat?

De naam lijkt misschien een beetje vreemd, maar dat ben je allang vergeten als je ziet hoe mooi zulke vloeren zijn. Bij deze soort vloer zijn de houten delen in een schuin lopend patroon gelegd, vandaar dus ook de naam visgraat. Dit geeft een goede dynamiek aan de vloer en daarmee ook de woonkamer. Het mooie van deze soort vloeren is dat je zowel een strakke als klassieke uitstraling kan hebben. Dit verschilt namelijk per houtsoort en daarnaast is de kleur ook een belangrijke factor.

Waarom past dit bij een tv?

Je vraagt je misschien af waarom deze soort vloer dan precies bij een grote, mooie televisie past. Dat komt namelijk door de uitstraling die deze vloer heeft. Als je een grote tv hebt is dat waarschijnlijk de eyecatcher van je woonkamer en wil je een strakke vloer om rust te bewaren in je kamer. Dan is zo’n vloer dus perfect, omdat je het ook elegant kan gebruiken, door gebruik te maken van verschillende soorten lak.

Een vloer van visgraat klinkt dus heel goed, en past vooral mooi bij een grote televisie. Ben je benieuwd waar je diverse vloeren kan kopen? Kijk dan eens op de website van Martijn de Wit Vloeren voor meer inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *