Televisiekijken in de badkamer?

 

Niets is fijner om heerlijk in uw bad te ontspannen. Vaak kunt u wel ruim een uur in uw bad badderen, echter wilt u graag nog een serie kijken die op de televisie komt en moet u er soms zelfs eruit wanneer u net lekker ligt. Is uw badkamer toe aan verbouwing? En zit u eraan te denken een televisie aan te schaffen voor in uw badkamer? Lees dan snel verder. In dit artikel lichten wij de spiegel televisie uit welke uitermate geschikt is voor in de badkamer en ook nog eens stijlvol en modern is.

 

Spiegel televisies

De badkamer moet de ultieme relaxplek zijn, heeft u een privé-spa of bent u van plan dit in te richten, dan kan een spiegeltelevisie niet ontbreken. Een spiegel televisie is zoals het al verklapt een televisie in een spiegel. Altijd als je tanden willen poetsen terwijl je naar de tv kijkt? Nu kan dat. Daarnaast is het de ideale oplossing mocht u weinig ruimte hebben voor een reguliere televisie in uw badkamer. Dit komt doordat de spiegel televisie een spy mirror bevat waardoor u alleen de spiegel ziet als de televisie uit staat. Dit is niet alleen heel praktisch maar ook nog eens erg stijlvol en modern. Echter heeft u wel een spiegel nodig van die minimaal 19 inch is, omdat het beeld niet altijd even mooi en zal spiegelen wanneer deze kleiner is. De meeste spiegel televisies zijn voorzien van infrarood repeater, usb-functie en Google Chromecast. Met een google Chromecast kunt u diensten als spotify en netflix af gebruiken. Echter kunt u deze spiegel televisies niet alleen in uw badkamer aansluiten maar ook bijvoorbeeld in uw keuken.  

 

Uiteraard zijn er nog andere speciale televisies voor in de badkamer, maar deze zijn niet altijd voor iedere badkamer geschikt. Daarnaast moet u rekening houden met de elektronica en aansluitingen in de badkamer, het is natuurlijk niet zoals een normale televisie. Vaak zijn deze televisies ook uitgerust met een verwarmd scherm dat condens tegengaat, waterbestendig en werken op laagspanning.


Meer informatie over het inrichten van uw badkamer? Of speciale badkamermeubels? Neem dan eens een kijkje op Tegeldepot.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *