Bluetooth oordopjes van Rolfstone voor de beste luisterervaring

Hoe handig is het dat je met bluetooth oordopjes makkelijk muziek kan luisteren zonder dat er draden in de knoop zitten. Veel bewegingsvrijheid en mooie muziek in compacte oordopjes. Natuurlijk wil je dat de kwaliteit van het geluid optimaal is zodat je al je lievelingsnummers op en top kunt luisteren. Dan zit je met de bluetooth oordopjes van Rolfstone helemaal goed. Dit is een Nederlands merk dat nu al een aantal jaren draadloze oordoppen maakt en verkoopt. Wat maakt deze oordopjes nou zo speciaal? 

Verschillende modellen bluetooth oordopjes

Rolfstone biedt verschillende modellen bluetooth oordopjes aan. Heel handig, want zo kun je kijken welke aspecten jij belangrijk vindt. Vind jij het bijvoorbeeld prettig om omgevingsgeluiden weg te kunnen filteren? Dit wordt ook wel noise cancelling genoemd. De Rolfstone Luna oortjes hebben deze functie. Dit zorgt ervoor dat geluiden tot wel 25 decibel worden gedempt. Zo kun je gefocust aan het werk zonder afleidingen van geluiden. Of vind jij het belangrijk dat je perfecte oordopjes hebt voor tijdens het sporten? Dan zijn de Rolfstone Nova Sport bluetooth oordopjes iets voor jou. Deze zijn extra robuust en hebben daarnaast een sterke bass. Op zoek naar de kleinste oordopjes? Dan heeft Rolfstone de Rolfstone Neo oordopjes. Deze hebben een formaat van 23 x 12 x 14 mm met een gewicht van 3,5 gram. L

Accessoires bij de oordopjes

Wanneer je bluetooth oordopjes bij Rolfstone hebt besteld krijg je verschillende accessoires meegeleverd in de doos. Misschien wel de belangrijkste: de oplaad case. Hiermee laad je jouw oordoppen gemakkelijk op. Per model verschilt het hoe lang de batterij het volhoudt. Vaak duurt het een uurtje om de oplaad case weer volledig op te laden. Deze oplaad case kun je opladen met een speciale kabel. Deze kabel vind je dan ook in de doos bij je bestelling. Ook worden er eartips in verschillende maten meegeleverd. Hierdoor kun je zelf kiezen welk formaat jou het beste in de oren ligt. 

De beste kwaliteit voor de beste prijs 

Rolfstone is begonnen met het verkopen van bluetooth oordopjes omdat zij vonden dat op de markt de prijzen te hoog lagen. Hierdoor gingen de eigenaar op zoek naar de beste oordopjes voor de beste prijs, en zijn ze bij een producent in China terecht gekomen. Hier hebben ze veel getest en daarna de beste producten uitgezocht. Ook zijn alle oordopjes uitvoerig getest onder klanten. In totaal zijn hier vier verschillende modellen uitgekomen: Luna, Nova Sport, Neo en Riva. Hierbij verschillen de prijzen per model, maar liggen ze allemaal onder de €100,-. 

Verkooppunten Rolfstone producten

Omdat Rolfstone de producten zo min mogelijk via een tussenhandelaar wil verkopen, zijn de bluetooth oordopjes niet op veel platformen te koop. Hierdoor kunnen de prijzen ook laag worden gehouden. Uiteraard kun je de oordopjes via hun eigen site bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze producten op Bol.com te kopen. Ook kun je via de website van Rolfstone makkelijk in contact komen met de klantenservice. Je kunt ze contacteren via WhatsApp, Facebook, Instagram of gewoon bellen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *